ISO certificeringen

Wij zijn VCA en ISO gecertificeerd!


Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Dat vinden wij niet alleen, we kunnen het ook bewijzen. Want we zijn VCA- en ISO- gecertificeerd!

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is bedoeld om ACV medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen. Het VCA-certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan eisen omtrent veiligheid, arbeidsomstandigheden (arbo) en milieu.

ISO 9001 + 14001
Onze kwaliteitssystemen zijn de basis voor het leveren van kwaliteit. Kwaliteit is voor ons het voldoen aan eisen en verwachtingen van onze klanten, onze eigen professionele eisen en het werken binnen de gestelde wet- en regelgeving.

We hebben de organisatie daarop ingericht, onder meer volgens de principes en de eisen van de normen ISO 9001 en 14001 kwaliteitssystemen. Dit systeem is niet alleen op borging gericht, maar vooral op verbetering. Want wij willen onze organisatie en dienstverlening voortdurend professionaliseren. Onze ISO-certificaten bevestigen de kwaliteit die wij standaard voor ogen hebben.

Onze beleidsverklaring kunt u opvragen door te mailen naar info@amko-gebouwenbeheer.nl met als onderwerp “beleidsverklaring”.

Scroll to Top