Over Amko

In 1899 startte de heer J.D. Wevers met de Nieuwe Hilversumsche Glazenwasscherij
en Puibewassching (in die tijd werd het nog anders geschreven). Het bedrijf is ten alle tijden eigendom geweest van de familie Wevers en de familie Manuputty. Sinds 1996 actief onder de naam AMKO Bedrijfsdiensten en Gebouwenbeheer, onderdeel van Nieuwe Doelen Schoonmaakdiensten B.V.

Wij staan voor u klaar

Ons dienstenpakket is in de loop der tijd flink uitgebreid, maar onze heel persoonsgerichte werkwijze en kwaliteitsnormen zijn onveranderd. Onze maatstaf is en blijft: wij zijn pas tevreden als ú dat bent. Geen opdracht is te groot en geen klus te klein. U kunt altijd bij ons terecht. Schoonhouden van uw bedrijf, of al het openbaar vervoer in een regio? Geen probleem! Uw bedrijf verhuizen, mét gevoelige apparatuur en opnieuw inrichten? Een parkeerterrein aanleggen of uw pand schilderen? Wij staan voor u klaar!

Denk bij alle voorkomende werkzaamheden aan AMKO, hoe gecompliceerd of eenvoudig het werk ook is. Van complete facilitaire diensten en verhuizingen tot opslag, van gevelreiniging tot tuinaanleg, het schilderen van uw woonkamer en repareren van uw dakgoot. U wilt een schutting plaatsen of uw badkamer verbouwen? Bel ons! En de kosten? Laat u aangenaam verrassen!

Samen – dat werkt!

Samen met u maken wij een grondige inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden.

U ontvangt een complete offerte, zónder verrassingen achteraf. Na uw akkoord ontvangt u de planning, waarbij geldt: afspraak is afspraak!

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en werken met een betrokken team van professionele vakmensen.

Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Van elke stap in het proces houdt uw vaste contactpersoon u op de hoogte – wel zo prettig!

Een greep uit onze dienstverlening

Schoonmaak /glas-en gevelreiniging

Installatie-, loodgieters- en timmerwerkzaamheden

Verbouwing en renovatie

Verhuizen en opslag

Aanneem-/schilderwerk

Tuinaanleg en bestrating

“Ze zorgen er elke keer weer voor dat onze treinen blinkend rond rijden.”

‘’AMKO ontzorgt ons wat fijn is. Ik heb er geen omkijken naar. Natuurlijk let ik erop om aandacht aan hen te blijven besteden; dat verdienen ze, maar feitelijk is het niet nodig. AMKO kijkt vanuit zichzelf kritisch naar hun werk en treft verbeteringen waar nodig. Daarnaast is het ook belangrijk dat ze de juiste bevoegdheden hebben om te werken op en om het spoor. Dat noem je spoorbevoegd en belangrijk is dat je de veiligheidsregels kent en volgt. Ook is het fijn dat we snel kunnen schakelen. Zo hadden we laatst een treinstel in Duitsland staan, volledig onder de graffiti. Ze rijden daar dan voor ons naar toe. Via Whatsapp ontvang ik vervolgens van hen een complete fotoreportage van hoe zij een trein aantreffen. En natuurlijk ook een reportage van hoe zij hem opleveren.

We zijn tevreden over de resultaten. Hun betrokkenheid is groot. In een lange termijnrelatie als deze is het belangrijk dat de lijntjes kort zijn en dat je weet wat je aan elkaar hebt.’’

Michel Sorber, materieelbeheerder Trein Noord Arriva Nederland